إليكم هذا النبأ الهام
لقد قامت قواتنا المطبخية اللوزعية الخزعبلية
بتدشين أحد إنجازاتها الكاميكازية
الخاصة بالمكرونة
فالمكرونة كما تعلمون يا سادة مادة لا تفنى ولا تستحدث من العدم
ولكنها تؤكل بالصلصة
أو بالشاميل أو باللحمة المفرومة أو بالتونة
وبما إننا نختلف عن الآخرين .. تماماً
فقد قررت قواتنا المطبخية عمل مكرونة بالرنجة
أينعم .. رنجة
ولكن نحب أن نطمئنكم جميعاً أننا صامدون
ونعافر للبقاء على قيد الحلة
وما نجيلكومش فى حاجة وحشة
ولا أراكم الله مكروهاً لديكم
وربنا يجعلها آخر الآحزان
ولا عزاء لموجوعي البطن
طيب و اللي بطنهم ما اتوجعتش و عايزين الطريقة يعملوا ايه ؟
ReplyDeleteيــــــــــــــــــا مفترية بالرنجة ...
ReplyDeleteو دي نقعد ننقي في الشوك إزاي ؟ :]
بصي يا ريم .. أنا حطيت الرنجة فى ماية سخنة عشان الملوحة بتاعتها تخف وبعد كدة قطعتها حتت صغيرة وحطيتها مع الصلصة والبهارات عادي وتسلقي المكرونة وتحطيها على الصلصة عادي .. كأنك بتعمليها بالتونة بالظبط
ReplyDeleteانا عملتها بمكرونة إسباجيتي .. وإن شاء الله حتعجبك
:D
إسرااااااااااء
ReplyDeleteتصدقي ماخدتش بالي من حوار الشوك ده إلا وانا باكلها هههههههههه .. بس كان شوك صغنن خالص الحقيقة
:D
تسلم ايدك يا ياسمينة
ReplyDeleteان شاء الله اجربها
يمكن الفرق الوحيد اني مش هانقع الرنجة في ميه عشان انا بحبها حادقة جدا
بالهنا والشفا
ReplyDeleteيا بختك يا بختك
ReplyDeleteمكرونة بالرنجة
انا مش مصدق بقى
قصدى عينى
شكرا
بالهنا والشفا
حسبي الله ونعم الوكيل يافخريييييييي :'(
ReplyDeleteايه دا!! بس دانتس قايلالي حتعمليها بقالك فترة!! لسه فاكره تعمليها النهارده؟!!
ReplyDeleteوبعدين أنا قايلالك اني بحب العك دا خصوصا في المكرونات ^o)
أنا عايزه ادوق يابت :@:@
رنجه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ReplyDeleteيعععععععععععععع
حتى المكرونه هتكرهونا فيها
الله يسامحكم
تصدقى شكلها كده هتطلع لذيذة..بالهنا و الشفا
ReplyDeleteكونجريتليشن يا فندم أي عفارم عليك..!
ReplyDeleteأكيد طالما المكرونة محشية رنجة..يبقا أكيد الحلو كان بطيخ بالكاري..!
(:
دمت بخير
ممممممممم
ReplyDeleteجوعتيني :D